Κατηγορίες
Καλάθι Αγορών

Το eshop μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας, σ΄αυτό. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο eshop, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.

Υπνόσακοι

Εταιρεία: Little Dutch
Όμορφος και ζεστός υπνόσακος με φερμουάρ και αποσπώμενα μανίκια, για εύκολη καθημερινή χρήση!Ιδανικός για τα πιο γλυκά όνειρα, εξαιρετικά απαλός για επιπλέον άνεση στον ύπνο.Διαστάσεις Ύψος 90 εκ.Ηλικία 6-18 μηνώνΘερμική αντίσταση 2,6 tog.Το φερμουάρ πιάνει από πάνω μέχρι κάτω.Μπαίνει στο πλυντήριο ..
55,00€
Εταιρεία: Little Dutch
Όμορφος και ζεστός υπνόσακος με φερμουάρ και αποσπώμενα μανίκια, για εύκολη καθημερινή χρήση!Ιδανικός για τα πιο γλυκά όνειρα, εξαιρετικά απαλός για επιπλέον άνεση στον ύπνο.Διαστάσεις Ύψος 90 εκ.Ηλικία 6-18 μηνώνΧρώμα Λευκό-ΠολύχρωμοΘερμική αντίσταση 2,6 tog.Το φερμουάρ πιάνει από πάνω μέχρι κάτω.Μ..
55,00€
Εταιρεία: Little Dutch
Όμορφος και ζεστός υπνόσακος με φερμουάρ και αποσπώμενα μανίκια, για εύκολη καθημερινή χρήση! Ιδανικός για τα πιο γλυκά όνειρα, εξαιρετικά απαλός για επιπλέον άνεση στον ύπνο.Διαστάσεις Ύψος 90 εκ.Ηλικία 6-18 μηνώνΧρώμα Λευκό-ΠολύχρωμοΘερμική αντίσταση 2,6 tog.Το φερμουάρ πιάνει από πάνω μέχρι κάτω...
55,00€
Εταιρεία: Little Dutch
Όμορφος και ζεστός υπνόσακος με φερμουάρ και αποσπώμενα μανίκια, για εύκολη καθημερινή χρήση! Ιδανικός για τα πιο γλυκά όνειρα, εξαιρετικά απαλός για επιπλέον άνεση στον ύπνο.Διαστάσεις Ύψος 70 εκ.Ηλικία 3-9 μηνώνΧρώμα ΛευκόΘερμική αντίσταση 2,6 tog.Το φερμουάρ πιάνει από πάνω μέχρι κάτω.Μπαίνε..
50,00€
Εταιρεία: Little Dutch
Όμορφος και ζεστός υπνόσακος με φερμουάρ και αποσπώμενα μανίκια, για εύκολη καθημερινή χρήση! Ιδανικός για τα πιο γλυκά όνειρα, εξαιρετικά απαλός για επιπλέον άνεση στον ύπνο.Διαστάσεις Ύψος 70 εκ.Θερμική αντίσταση 2,5 togΤο φερμουάρ πιάνει από πάνω μέχρι κάτωΜπαίνει στο πλυντήριο ρούχωνΥλικό: 100% ..
48,00€
Little Dutch Υπνόσακος χειμερινός Spring Flowers 90εκ. Little Dutch Υπνόσακος χειμερινός Spring Flowers 90εκ.
Εκτός Αποθέματος
Εταιρεία: Little Dutch
Όμορφος και ζεστός υπνόσακος με φερμουάρ και αποσπώμενα μανίκια, για εύκολη καθημερινή χρήση! Ιδανικός για τα πιο γλυκά όνειρα, εξαιρετικά απαλός για επιπλέον άνεση στον ύπνο.Διαστάσεις Ύψος 90 εκ.Χρώμα ΠολύχρωμοΘερμική αντίσταση 2,2 togΤο φερμουάρ πιάνει από πάνω μέχρι κάτωΜπαίνει στο πλυντήριο ρού..
50,00€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)